Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonne-energie-panelen.be Online info over de mogelijkheden en prijzen van zonnepanelen.
Zonne-energie-panelen.be
banner image

Dunne film zonnepanelen

Dunnefilmpanelen gebruiken het lichtspectrum ook bij indirecte zonnestraling bijzonder efficiënt. Daardoor zijn ze geschikt voor oost/west oriëntatie en voor bijzonder vlakke of steile montage. Bovendien leveren dunnefilm zonnepanelen ook bij hoge temperaturen een grote zonnestroomopbrengst.

 

 

Geschatte opbrengst

De werkelijke opbrengst van de dunnefilm zonnepanelen blijkt groter dan de laboratoriumtesten laten zien. De gunstige prijs/prestatie verhouding van de dunnefilm fotovoltaïsche panelen maken hen zeer geschikt voor grote dakoppervlakken of een oost/west oriëntatie.

 

 

Aan u de keuze

De dunnefilm zonnepanelen worden in twee uitvoeringen aangeboden:

Schüco aSi natur – het optimale evenwicht tussen investering en opbrengst. Verder is er ook de
Schüco BL. Deze is de extra krachtige variant voor bedrijfsgebouwen. U hebt de plaats. Gebruik deze voor Schüco dunnefilm zonnepanelen

 

Hogere specifieke opbrengst

Het uitstekende licht- en temperatuurgedrag van de innovatieve Schüco dunnefilmtechnologie zorgt ook bij indirect zonlicht voor meer opbrengst dan vergelijkbare zonne-energie systemen.

 

Een oplossing voor alle daken

De zonnepanelen kunnen dankzij hun kaderloze constructie en optimale benutting van diffuus licht in een hellingshoek van slechts 10° geplaatst worden. Hierdoor kunnen nu daken in aanmerking komen, die voor traditionele systemen niet rendabel genoeg zijn.

 

Veilig en hoog rendement

Voor de installatie van uw zonnepanelen kunt u gebruik maken van subsidies. Daarnaast ontvangt u een vaste vergoeding voor zonne-energie die u aan het net levert via groenestroomcertificaten. Uw investering is dus veilig en levert snel winst op.

 

Onafhankelijkheid

Word onafhankelijker van de grote stroomleveranciers, produceer uw eigen groene energie en bespaar op uw energiefactuur.

 

Benieuwd naar advies en een prijs op maat voor zonnepanelen? Ontvang vrijblijvend offertes van erkende zonnepanelen installateurs uit jouw regio via de offertepagina

 

Schüco zonnepanelen: een oplossing voor alle daken

De Schüco dunnefilm zonnepanelen kunnen gebruikt worden voor verschillende typen daken. In de afbeeldingen hiernaast ziet u de verschillende toepassingen. De zonnepanelen van Schüco zijn zo breed toepasbaar, dankzij de goede opname van difuus licht, een hoge opbrengst uit alle windrichtingen en de flexibele opstellingshoek.

 

Meer opbrengst door een betere opname van diffuus licht

Door het beter opnemen van diffuus licht bereiken Schüco dunnefilm zonnepanelen reeds bij een lage stralingsinvalshoek‚ zowel ‘s morgens vroeg als later op de dag, een hogere opbrengst dan kristalijnen PV panelen.

 

Zonne-energie uit alle windrichtingen

Schüco dunnefilm zonnepanelen leveren ook een hogere opbrengst op bij schuine daken die naar het oosten en westen gericht zijn. Zelfs bij daken die 15° noordgericht liggen, zijn aantrekkelijke zonneopbrengsten mogelijk.

 

zonnepanelen plaatsen

 

Zonne-energie uit alle windrichtingen

Flexibele opstellingshoek

Door de flexibele opstellingshoek van de Schüco dunnefilm PV panelen kunnen ze voor quasi alle mogelijke schuine en platte daken optimaal benut worden.

 

Flexibele opstellingshoek

Groene Technologie voor de Blauwe Planeet. Duurzaam in Energie door Solar en Ramen

 

 

Offertes op maat van jouw project ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.